Verf

Geen inspiratie in welke kleuren je de muren wenst te schilderen?  Geen idee welke accentkleur het beste zou passen bij je woonkamer en de belangrijke elementen die hier aanwezig zijn? Boek je afspraak en wij komen je met plezier bijstaan in het vinden van de perfect match. 

Kleur is heel belangrijk in ons leven.  Kleuren hebben invloed op onze gemoedstoestand en op ons concentratievermogen. We helpen je niet alleen esthetisch de ideale match  te vinden maar kijken ook naar welke ruimte er moet geschilderd worden, bijv. voor het bevorderen van de concentratie in de studeerkamer,... In ons assortiment van gezonde verven vinden we altijd een antwoordt  op iedere vraag.
 


 

Kies in de slaapkamer voor een leemverf. Een verf die beter is voor de gezondheid en het milieu en goedkoper dan de meeste muurverven op de markt. Zie hier enkele fantastische eigenschappen van leemverf:

     - oplosmiddel-vrij.

     - laat de ondergrond ademen.   

     - vochtregulerend: bij teveel vocht wordt het vocht opgeslaan en vrijgegeven wanneer er te weinig vocht in de 

       ruimte is en visa versa. Dit zorgt voor een uitstekende luchtkwaliteit ( aan te raden voor mensen  met

       luchtwegenproblemen of astma). Ideale verf om te gebruiken bij parket.

     - zeer matte muurverf.

     - neutraliseerd geuren in de ruimte.

Ons assortiment verf hebben wij gekozen op basis van volgende belangrijke aspecten:

 

De verven waarmee wij aan de slag gaan zijn duurzame verven. Concreet wil dit zeggen dat schadelijke stoffen geweerd worden om geen uitstoot te krijgen die effect heeft op de luchtkwaliteit en de gezondheid van de verver en de persoon die in de ruimte leeft.

     


Heel belangrijk in dit verhaal is de transparantie waarmee alle ingredient worden meegegeven. Bij de "niet duurzame en gezonde " verffabrikant  wordt enkel de info meegegeven die verplicht wordt door de overheid.  Deze transparantie geeft vertrouwen en duidelijkheid waardoor je als klant echt weet waarmee je aan het werk gaat.  Bij onze fabrikant wordt gekeken naar de volledige milieu-impact: zowel op vlak van vervaardiging, gebruik en verwijdering dus de volledige levenscyclus. 

 

Grootste verschil met 99% van de bestaande verven:

 

     - geen v.o.s 

     - geen olie, ongeacht hun bron.

     - geen weekmakers

    

http://www.ecotec-naturalpaints.be/

 

Bewust kiezen voor je verf

ecotec.png