top of page

VLOEREN
 

Het interieur van een woning wordt sterk bepaald door de vloeren die er liggen. Laminaatparket, keramische tegels of natuursteen: elk type vloer heeft een andere uitstraling en zal jouw woning een ander karakter geven.

6533_laminate_LB150_Perspektive-lpr.jpg
8748_HD400_naturgeoelt_Perspektive-lpr.jpg

Parket

Geniet van de uitstraling van een parketvloer,  in zowel een moderne als in een landelijke omgeving. Met parket creëer je warmte en voeling met de natuur. ​

 

Wij kiezen voor Berg&Berg als onze partner voor parket. Deze ecologische kwaliteitsparket bestaat uit een massieve toplaag met 2 onderlagen in Noord-Zweedse grenen of vurenhout.

 

Berg&Berg parket onderscheid zich als marktleider op vlak van ecologie en laten zich dan ook periodiek door Nature plus testen om hun hoge eisen te blijven behalen. Alle Berg&Berg producten zijn FSC gecertificeerd.

 

Wij komen graag bij u langs met onze collectie om jou verder te helpen bij de aanpak van je woning. 

2

Linoleum

Wens je een unieke vloer waar elke tekening, elke structuur nooit exact terugkomt?  Met de collectie van Marmoleum, Forbo heb je een enorm aanbod in linoleum kleuren. Van vlammend tot neutraal met unieke kleuren en unieke patronen, en kies je bovenal voor de eerste vlakke vloerbekleding die CO2 neutraal is! CO2 neutraal wil zeggen dat de productie geen enkele impact heeft op ons klimaat. Marmoleum is geproduceerd uit hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen. 

 

Zorg voor een ecologische lijm indien je kiest voor linoleum op rol. Laat je zeker adviseren over de verschillende types Marmoleum die voorhanden zijn zoals bijvoorbeeld de kliktegel, op rol, in plankmotief. Boek je afspraak en wij komen graag ter plaatse meer info geven.

Marmoleum_Real-3032_mist_grey.jpg

ADVIES
OP MAAT

Nood aan advies? Aarzel niet om ons te contacteren

voor een bezoek aan huis.

bergberg-logo-600_vi9rONc1-600-396.jpg
1200px-Logo_Forbo.svg.png
bottom of page