top of page

RAAM
DECORATIE

Ben je op zoek naar op maat gemaakte raamdecoratie? Bij ons vind je een uitgebreide collectie raamdecoratie dat volledig voor je op maat gemaakt wordt. Ontdek de verschillende soorten raamdecoratie en maak van jouw raam een echte eyecatcher!

Addiction 20.jpg
2200 00 (3).jpg
Houten_jaloezieën_wit_(19).jpg

Gordijnen

Gordijnen in de woning zorgen voor de finishing touch. Met het juiste gordijn creëer je  warmte en sfeer. Gordijnen kan je heel gemakkelijk toepassen in verschillende interieurstijlen. Advies nodig voor de inrichting van je woning? Boek je afspraak, wij komen langs met onze stalen en adviseren jou in de zoektocht.

Laat je adviseren in kleur, stofmateriaal en afwerking en ervaar de meerwaarde.

Gordijnen hebben niet alleen een esthetische meerwaarde maar zijn ook vaak functioneel: akoestisch, warmte-isolerend, verduisterend, zonwerend.

Laat je adviseren in welke confectieafwerking het best past bij je interieur:

- enkel, dubbel of trippel plooi

- platte plooi

- wave 

- vouwgordijn

2

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn uiterst functioneel maar zo geëvolueerd dat ze ook een esthetische meerwaarde geven. Sommige stoffen die we gebruiken voor rolgordijnen kunnen ook als gordijnen geconfectioneerd worden waardoor je een ideale oplossing kan bieden in diverse situaties. Door de vele opties die je kan krijgen op een rolgordijn, is het een perfecte raambekleding voor verschillende ruimtes.

Rolgordijnen passen in elke ruimte van de woning vanwege hun multi-functionaliteit:

- De stoffen kunnen zorgen voor transparantie, zonnewering (screens) of verduistering

- 100% verduistering is mogelijk met behulp van een verduisterende cassette

- Door gebruik te maken van zijgeleiding kan je je raam op kiep-stand zetten en nog steeds voldoende privacy waarborgen

Wil je weten welk rolgordijn of ander product het best bij jou en jouw woning past?  Maak een nu een vrijblijvende afspraak en maak gebruik van onze expertise.

3

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën helpen een puur en natuurlijk interieur te creëren. Door het regelen van de lamellen kan je spelen met het licht en zo de sfeer helpen bepalen.  Dankzij de vele opties in kleur, afwerking en houtsoorten leent deze raamdecoratie zich perfect in verschillende interieur stijlen van modern, tot scandinavisch, landelijk en industrieel.

 

Wens je graag onze collectie bij jou thuis te kunnen bekijken en op die manier perfect kunnen inschatten welke kleuren de beste match hebben met de kleuren en de lichtinval in uw interieur? Boek je afspraak en wij nemen binnen de 48u contact met je op.

Wij kiezen voor systemen die zo milieuvriendelijk geproduceerd worden en zijn steeds op zoek om ons op vlak van ecologie, duurzaamheid en gezondheid in interieur te onderscheiden om te helpen bij een positieve impact op ons en onze planeet.

Z&R linn.jpg

ADVIES
OP MAAT

Nood aan advies? Aarzel niet om ons te contacteren

voor een bezoek aan huis.

creation-baumann-logo-1CD9E5478E-seeklogo.com.gif
Inside_Social_Profile.jpg
bottom of page