top of page

TOTAAL
PROJECTEN

 

Als specialist in interieurafwerking vinden wij het belangrijk om je een zo compleet mogelijk assortiment te kunnen bieden voor de afwerking van je woning. Wij begeleiden onze klanten van begin tot einde om elk project tot een kwalitatief en mooi resultaat te brengen.

d1b5d405-4386-4b3e-8a78-1e2e9ea3f3ce.JPG

Advies

Aanvullend op onze raamdecoratievloerenbehang en schilderwerken kan je ons inschakelen als totaalpartner voor de volledige interieurafwerking. Zo nemen wij voor totaalprojecten graag alle verdere interieurwerken op ons, van advies tot uitvoering. Borrelt het van ideeën maar wens je graag eerst te spreken over je plannen? Boek dan snel een vrijblijvende afspraak aan huis!

2

Ontwerp

Na een uitgebreide kennismaking met huisbezoek gaan wij aan de slag met het ontwerp van het totaalproject. We gaan opzoek naar duurzame materialen en brengen deze met elkaar in harmonie in een op maat gemaakt ontwerp met renders en grondplan. Samen ontdekken we welke materiaalkeuzes het beste bij jou en je wooncomfort passen. Habitus staat garant voor een kwalitatieve service waarbij al jouw ideeën steeds centraal staan.

3

Uitvoering

Let's get started ! Wanneer de plannen zijn goedgekeurd is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Door de volledige interieurafwerking toe te vertrouwen aan Habitus Interieur hoef je slechts samen te werken met maar één partner.  Tijdens de uitvoering werken wij steeds met onze eigen vakmensen, en gaan we voor minimale hinder en maximum resultaat. 

plan

ADVIES
OP MAAT

Nood aan advies? Aarzel niet om ons te contacteren

voor een bezoek aan huis.

bottom of page